Carolinekilde’s Papaya

Paya

Paya er en skøn og typisk boxertæve, hun er for mig en Familiehund, Vagthund, Brugshund, Bedste ven og Nussegøj. Hun er min træningspartner og udstillingshund. Ønsket om en fremtidig avls- og ‘prøve’hund ligger også klart hos hende. Målet er at kunne arbejde os frem til en brugsprøve om det så skal tage os et helt hundeliv, bare vi har det sjovt og nyder tiden sammen på vejen dertil. – Og når vi ikke målet, ja så har vi om ikke andet nydt rejsen. Vi har trænet lidt  rally for at få noget mere alsidig træning ind i det fjollede hundehoved.

Paya har fået to kuld hos sin opdrætter og forhåbentligt får hun to kuld hos os under Baromalou´s kennelnavn – vi har beholdt Nova (Baromalou’s Go Go Tomago) efter hende.

 

Boxertæve

Køn

19.05.2016

Fødselsdag

DK27200/2021

DKK stambogs nr.

Tigret med hvidt

Farve

Sundhed

N

Hjerte 0

N

HD A

N

AD 0

N

Spodyose 0

barome logo

Vil du vide mere?

Om os, vores hunde, hvalpene, hvalpeplaner eller har du et andet spørgsmål? Så er Du velkommen til at ringe eller sende en mail – Vi bider ikke og står gerne til rådighed. Du er også meget velkommen til at følge vores facebook side. Her vi du kunne møde vores tidligere hvalpekøbere og følge lidt med i vores hundeliv.

Kontakt

Send en mail

Telefon / SMS

+45 22 17 80 12

Adresse

5690 Tommerup

Følg os på