Kennel 

Baromalou 

Et lille familie opdræt, af Coton de Tulear (Bomuldshund) og Boxer. To skønne og meget forskellige racer som bidrager til familien på to helt forskellige måder – sofapuden (Coton de Tulear) og hoppebolden (Boxer).

Om os

Vi er et lille stueopdræt, hvilket vil sige at alle hvalpe vokser op inde sammen med os. Vi har ikke mange hunde (tre) da vi gerne skal have tid til hver enkel hund. Hundene indgår alle i familien af sammenbragte børn og voksne.

Hvilken hund passet til dit behov

Familiehund

Lille hund

Brugshund

Allergivenlig hund

Køb af hvalp

1

Skriv dig på venteliste

Du er velkommen til at skrive dig på venteliste – det er ganske gratis, du vil så blive kontaktet når der er hvalpe på vej. Du er meget velkommen til at komme og møde hundene og os først.

2

Hvalpebesøg

Når hvalpene er 3 uger gamle modtager vi hvalpekøbere på besøg i hvalpekassen. Når hvalpene er 6-7 uger bliver de ‘fordelt’ til de ventende familier.

3

Rejse hjemmefra

Når hvalpene er 8 uger er de klar til at flytte hjemmefra, de vil da være vaccineret, dyrlæge kontrolleret, chippet og med Dansk Kennel Klub (DKK) stambog.

Mød vores hunderacer

Hvorfor købe en hvalp hos os

Dyrlægeattest

Hvalpene er fundet sunde og raske inden de forlader vores hjem. De er sundhedstjekket, chippet, vaccineret samt fundet fri for parasitter.

DKK stambogsførte

Hvalpene sælges selvfølgelig ikke uden en stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Ligesom der selvfølgelig medfølger en DKK købskontrakt.

Fra 0-8 uger

Hvalpene er vel socialiseret, opvokset i et hjem med børn og andre hunde og kat, de har været med i byen samt mødt andre, inden de flytter hjemmefra.

"Max (Ecco) er den dejligste frækkeste sødeste lille hund, og han har det rigtig godt. Kæmpe tak til Mette, for det fantastiske arbejde hun har lagt i hvalpene, du har gjort det meget let for os. Han sover hele natten, og er renlig, og kan allerede sitte, og lystrer sit navn. Det er næsten for godt til at være sandt... TAAAAAAK"

Savner du også din nye bedste ven

Kontakt

Send en mail

Telefon / SMS

+45 22 17 80 12

Adresse

5690 Tommerup

Følg os på