Om Baromalous

Baromalous bliver aldrig en stor kennel, vil altid kun være et familieopdræt med et begrænset antal kuld om året. Vi nyder tiden med hvalpene og møder de mest fantastiske familier, som alle har taget så godt imod mine hvalpe – Tak for jer!

Forældre hundene er undersøgt og fundet mentalt sund til avl. Så vi kan sikre, at de kommende hvalpe er sunde og raske og kan fungere i deres nye familier. 

DKK stambogsførte

Hvalpene sælges selvfølgelig ikke uden en stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Ligesom der selvfølgelig medfølger en DKK købskontrakt.

Dyrlægeattest

Hvalpene er fundet sunde og raske inden de forlader vores hjem. De er sundhedstjekket, chippet, vaccineret samt fundet fri for parasitter.

Livslang rådgivning

Når du køber en hvalp fra os, køber du dig også ind på en hjælp og vejlednings livslinje – Vi vil altid gerne hjælpe vores hvalpekøbere om vi kan.

Glade hvalpekøbere

Gennem tiden har vi glædet familier med en fire-benet familiemedlem, glade og sunde hunde – som har taget hele verden i ‘stiv pote’

Vores mål

Målet for vores opdræt er at opdrætte sunde, smukke, racetypiske boxerhvalpe og Coton de Tulear hvalpe efter mentalt sunde og raske familiehunde. For ingen tvivl 99 % af vores hvalpe lever alle udelukkende som familiehunde, men derfor skal hvalpene jo alligevel være smukke racerepræsentanter for deres race (Boxer / Coton de Tulear).

Vi har en meget lille kennel med 3 hunde som alle er vores kæledyr før de er noget andet. Vores første kuld registrerede i Dansk Kennelklub  var tilbage i 2007 og siden da har vi haft et kuld hvalpe i ny og næ.

Baromalous hvalp

Vi skriver jer gerne op til en hvalp via mail eller telefonisk kontakt, dog forbeholder vi os retten til at vælge købere fra, hvis ikke kemi og mavefornemmelse er i orden, når vi mødes. I er selvfølgelig også altid velkommen til at komme og møde os og hundene – også udenfor hvalpetiden.

Testimonials

“Max (Ecco) er den dejligste frækkeste sødeste lille hund, og han har det rigtig godt. Kæmpe tak til Mette, for det fantastiske arbejde hun har lagt i hvalpene, du har gjort det meget let for os. Han sover hele natten, og er renlig, og kan allerede sitte, og lystrer sit navn. Det er næsten for godt til at være sandt… TAAAAAAK”

Carsten

Kontakt

Send en mail

Telefon / SMS

+45 22 17 80 12

Adresse

5690 Tommerup

Følg os på