Baromalous Elvilda

Vilda

Baromalous Elvilda er vores lille sofahund, en lille livlig Coton de Tulear som har alle de privilegier som en allergivenlig og fældefri hund kan få. Hun er som en Coton de Tulear bør være, glad, legesyg, let gøende, venlig over for fremmede og super glad for børn.

Coton tæve

Køn

30.09.2018

Fødselsdag

DK18224/2018

DKK stambogs nr.

Med aftegninger

Farve

Sundhed

N

DNA-Degenerativ Myelopati – Fri via aner

N

NCA – Fri via aner

N

PH1-Dna – Fri via aner

N

DNA-Hyperuricosuria – Fri via aner

N

Von willebrands disease – Fri via aner

Baromalous Elvilda

Er den første Coton de Tulear vi har beholdt af eget opdræt, hun er en lille spilopmager, som gerne tager kampen om maden. Også selv om det bliver med de noget større og stærkere boxertæver vi har i huset. Hun er viljestærk – til tider stædig! Lige så, er hun yngstebarnets ABSOLUTTE yndlings. Hende der bliver læst bøger for. Vilda er en hund der højlydt giver udtryk for sin sindsstemning, hun nærmest skriger når børnene kommer hjem – alle bliver taget imod med 60 km/t og høje vuf!

barome logo

Vil du vide mere?

Om os, vores hunde, hvalpene, hvalpeplaner eller har du et andet spørgsmål? Så er Du velkommen til at ringe eller sende en mail – Vi bider ikke og står gerne til rådighed. Du er også meget velkommen til at følge vores facebook side. Her vi du kunne møde vores tidligere hvalpekøbere og følge lidt med i vores hundeliv.

Kontakt

Send en mail

Telefon / SMS

+45 22 17 80 12

Adresse

5690 Tommerup

Følg os på