Hvalpe og hvalpeplaner

Vil du vide mere om vores hvalpeplaner så send en mail til info@baromalou.dk 

boxer

‘En lækker hanhund’ og Baromalou’s Elvilda

Vi håber på Coton de Tulear hvalpe i 2024

Hvalpe født og opdrættet hos os, vokser op i familiens samlingsrum, hvor vi alle opholder os mest. Hvalpene har i de første 3 uger kun brug for deres mor og hun har brug for fred og ro, til at passe de små. Så i disse uger kommer der ikke hvalpekøbere på besøg. I disse uger er mor og hvalpe også i fred for de andre hunde i huset.

Da et køb af hvalp skal være yderst velovervejet, stiller vi et reservations gebyr på 3000,- når hvalpen er født og dette betales ikke tilbage om køber springer fra, men dækker de udgifter vi vil have indtil nyt hjem findes for den pågældende hvalp (medmindre handlen ophæves af os).

Hvalpeplaner og opskrivelse til hvalp

Vi skriver jer gerne op til en Boxerhvalp eller Coton de tulear hvalp via mail eller telefonisk kontakt, dog forbeholder vi os retten til at vælge købere fra, hvis ikke kemi og mavefornemmelse er i orden når vi mødes.

Læs mere om vores racer herunder, og se vores tidligere hvalpe på Instagram eller Facebook.

Det hedder sig at "Boxeren er den eneste hund, som har et ansigt – de øvrige hunderacer har blot traditionelle hundehoveder!" Boxeren kan være den den perfekte hund i alle henseender. Dette gør sig gældende i det daglige indenfor familiensrammer og indenfor hundesporten. En glimrende brugshund samt den dejligste og livligste familiehund i en og samme race.

Coton de Tulear er en lille livlig, klog og lærenem hund, som knytter sig utroligt tæt til sin familie. Den udtrykker sig med stor variation af lyde. Den elsker at arbejde så lydighed, agility og rally vil være super aktiviteter for en Coton de Tulear. Som race er den imødekommende og glad for alle i husstanden. Også fremmede bliver budt tydeligt velkommen af den lille hvide hund.

Dyrlægeattest

Hvalpene er fundet sunde og raske inden de forlader vores hjem. De er sundhedstjekket, chippet, vaccineret samt fundet fri for parasitter.

DKK stambogsførte

Hvalpene sælges selvfølgelig ikke uden en stamtavle fra Dansk Kennel Klub. Ligesom der selvfølgelig medfølger en DKK købskontrakt.

Fra 0-8 uger

Hvalpene er vel socialiseret, opvokset i et hjem med børn og andre hunde og kat, de har været med i byen samt mødt andre, inden de flytter hjemmefra.

Kontakt

Send en mail

Telefon / SMS

+45 22 17 80 12

Adresse

5690 Tommerup

Følg os på