Træningspartner og hyggefis

Boxer tæve som boxer er flest, fuld af energi og glæde

Boxer tæve | udstationering

Boxer tæve

CAROLINEKILDE’S PAPAYA

Papaya

Paya er en skøn og typisk boxer tæve, hun er for mig en Brugshund, Familiehund, Vagthund, Bedste ven og nussegøj. Hun er min træningspartner og udstillingshund. Ønsket om en fremtidig prøve hund ligger også klart hos hende. Målet er at kunne arbejde os frem til en brugsprøve om det så skal tage os et helt hundeliv, bare vi har det sjovt og nyder tiden sammen på vejen dertil.

Og når vi ikke målet, ja så har vi om ikke andet nydt rejsen. Vi starter op med rally for at få noget mere alsidig træning ind i det fjollede hundehoved.

Paya er en udstationerings hund, så hun ejes sin opdrætter som skal bruge hende til 2 kuld. Vi har ingen planer om at opdrætte Boxere, men måske vi skal prøve et enkelt kuld eller to, det må tiden vise.

Info

DKK reg: DK 10853/2016
Født: 19.05.2016
Farve: Gul/rød

Sundhedsoplysninger

Hjerte: 0
HD: A
AD: 0
Spodyose: 0

Vil du vide mere?

Om os, vores hunde, hvalpene, hvalpeplaner eller har du et andet spørgsmål? Så er Du velkommen til at ringe eller måske sende en mail. – Vi bider ikke og står gerne til rådighed for spørgsmål omkring de skønne uldtotter. Du er også meget velkommen til at følge vores facebook side : ) Her vi du kunne møde vores tidligere hvalpekøbere og følge lidt med i vores hundeliv.